Who do you care, that you can find Who wants to see you, you always find time Who depends on you, you hear yourself. Everything else is just excuses and not worth it to them to worry about!

24.02.2012 14:46

 

Who do you care, that you can find
Who wants to see you, you always find time
Who depends on you, you hear yourself.

Everything else is just excuses and not worth it to them to worry about!

                                                                                                                                                            (Přelož te si to aby nedošlo k nedorozumění)

 

Teď popořádku. Každý znás ví jak to je. řeknu vám svůj příběh a snad si přestanete lámat hlavu nad tím kdo o vás nestojí. Jestli že o vás stojí tak se ho držte.

Jak to tak bejvá přidáte si kluka ktrý se vám líbí na Fb. Začnete si psát postupem času přídete na to že nejen že se vám líbí ale máte ho rádi chcete s ním trávit čas. Buď se párkrát sejdete a dá te se dohromady a nebo se neodvážíte jen tak jít ven. Každému znás se mluví lehce když to napíšete a nevidíte jak se ten druhý tváři protože se bojíte toho jak se bude tvářit. Nezapomeň te na to že je fajn si s ním psát ale všechno to co ste si  napsaly strčíte do kapsy jen tím že pujdete jednou ven. Buď se do toho člověka ještě víc zamilujete a nebo zjistíte že ste si ho představovali jinak a přitom se chová stejně jako na Fb. 

Napsala sem mu vždy jako první ale jednou mi poradila kamarádka. Ať mu skusím nenapsat. První den co sem mu nenapsala to bral asi tak že nemám čas. Druhý den sem taky nenapsala a taky nenapsal. Jenže to se změnilo ten třetí den  začalo to ahoj a po pár sekundách to bylo proč sem nenapsala. Už jen to že se mě zeptal mě potěšilo. Chcete zjistit jestli mu na vás alspoň trošku záleží. Nepište mu. Zní to možná trochu nelogicky ale skuste to kdo o vás stojí tak vám napíše nemusí to být do 3 dnu může to trvat třeba týden ale příde to ;)  Když nenapíše tak se smiřte s tím že vám nestojí ani za nic. 

Když mu budete psát pořád tak ho to omrzí a bude si myslet že vás má jistou. Každý vztah ať kamarádský nebo  fyzický potřebuje trochu nejistoty.Drží to takovou menší rovnováhu.

 

  

Doufám že ti to pomohlo :)                                       Nikol